31
Haskovo.NET
Начало Новини Справочник Обяви Видео Галерия Игри Вицове Сайтове Афиш Търсене
  {include file="common/getsub_menu.tpl"}

Ваня Колева гостува в МЦ " ХОЛИМЕД "

 От 23.11.2009 г. в МЦ " ХОЛИМЕД " ул. Македония 16 - новата сграда над пожарната ще гостува Ваня Колева - водещ специалист в комплексната методика за профилактика и лечение, насочена към активиране на възстановителните възможности на чвешкия организъм.


Завършила е ВИФ със специалност - методист по лечебна физкултура. От 23 г. се занимава с традиционна китайска медицина.


Специализирала е :


 - акупунктура и акупресура при проф. Иванка Кирова - 1982 г.


 - иглотерапия при проф. Гутуранов - 1985 г.


 - ирисова диагностика при д-р Булатов - 1990 г.


 - кинезитерапия - 1991 г.


 - зонотерапия и лечение на мускулни, ставни и ревматични заболявания при проф. Тодоров - 1994 г.


 През 1988 г. защитава дисертация на тема - " рефлексотерапия - методи на лечение " и получава званието кандидат на медицинските науки.


Работи във ВМИ София и Правителствена болница. допълнително специализира в Германия,Русия и Норвегия


През 1996 г.Ваня Колева получава званието "майстор на цигун терапията " в Китай, където се обучава и в лечението с микроигли,Су-Джок терапия( корейска народна медицина ), ароматерапия и пулсова диагностика при академик Хау и доцент Лидзин.


След завръщането си Ваня Колева работи като преподавател в медицинския колеж гр. Пловдив, а по - късно в МЦ " Ултрамед " и център за неотложна помощ " Ултрамед " гр. Пловдив.От 2001 г. се обучава в безлекарствения терапевтичен метод скенар и е един от основателите на дружеството по скенар терапия в България.


Член е на Института на човека в Пекин, на китайската академия " Хан Лин ", на международното дружество по скенар терапия и на руското дружество по ирисова диагностика.


Ваня Колева е автор на книгите " Път към здравето ", " Традиционен масаж ".


Поради повишения инерес, умоляваме желаещите да посетят лечебните курсове на Ваня Колева да се обаждат предварително на тел. 0896 - 877 064 за ангажиране на час.


 

Категории

ВСИЧКИ ОБЯВИ

Quotest here   
Tyxo.bg counter Copyright © 2002 - 2015 Haskovo.NET | ЕКИП | ЕТИЧЕН КОДЕКС | eTV.bg | реклама | Haskovo.NET е собственост на ЕСКОМ МЕДИА ГРУП ООД